HVEM VI ER

North Pack består af folk som brænder for det der er vigtigt, nemlig det produkt som vores emballage bruges til – FISK. Vi kommer selv fra søen, fiskeriskoler og har gennem mange år forfinet vores sække emballage til det, det er idag og rejsen er langt fra slut. 
North Pack er verdens største leverandør af sække emballage til frossen fisk. Vi leverer kundespecifikke produkter, produceret præcis efter jeres mål. Vi har mange års erfaring i at producere og levere PP rejesække og PP papirsække til 25 og 50 kg frosne fiskeblokke.
Vi leverer også grønne alternativer til de som ønsker bæredygtige løsninger og har opfundet en sækketype, hvor vi gennem innovation og test, er kommet frem til en sæk, der både er skridsikker i fiskeskibets lastrum, selv ved -28 grader, og som kan genanvendes. Vi kalder den Nordic Eco bag. 

Bæredygtige alternativer

Industrien sætter klimaet og jordens ressourcer under pres og hos North Pack vil vi gerne give vores kunder muligheden for at have en positiv indflydelse på denne udvikling. Fiskeindustrien har behov for store mængder indpakningsmaterialer hver dag. Derfor har vi udviklet ECO bags. Disse poser er 100 % genanvendelige. Efter brug FÅR North Packs kunder  penge for at komme af med dem, så de kan bruges i andre industrier, så som tøjindustrien.

Det mindsker ressourcespild og mændgen af plastik.

PRODUKTION

Vi producerer på fabrikker i samarbejde med lokale ejere i blandt andet Korea, Kina og Vietnam. Dette sikrer en hurtig leveringstid samt en ensartet kvalitet hver gang. North Pack har i samarbejde med Nordic Emballasje udviklet et automatisk pakkeanlæg til frosne fiskeblokke, hvilket sparer medarbejdere og optimerer arbejdsgangen. 

KVALITET

Alle sække er naturligvis produceret i henhold til: 
• Food approved according to EU directive 90/128 og 92/39

VORES KUNDER