Mundbind

DKK 12,00

Pr. styk. Køber du større partier falder prisen. Du kan se stykpris og samlet pris, i drop down menuen, når du tilføjer varen til din kurv. Minimum køb: 10 styk.

Masker beskytter og mindsker risikoen for smitte.

Yderligere information

Farve

Blå, hvid, grøn

Materiale

PP nonwoven
specification: 20gsm nonwoven+23gsm Meltblown+25gsm nonwoven

Dimensioner

17.5cmx9.5cm

Øreelastik

Ja

Kvalitet

Vores mundbind er et højkvalitets 3 lags type I. – dvs. de IKKE er godkendte til hospitaler, da de skal have en større beskyttelseseffekt.
Mundbind er produceret til frisører, kosmetologer, private, fødevareproduktion og industrien da man her som udgangspunkt må forvente at man omgås raske personer. Såfremt vi havde type II, FFP 3 vil de ikke være til salg på denne hjemmeside, men kun blive tilbudt sundhedssektoren.

Beskrivelse

Northpack er en virksomhed hvor hovedbeskæftigelsen er emballage til Fiskeindustrien.

Vi har gennem mange år leveret biprodukter så som karovertræk, mundbind og handsker. Nu har en af vores leverandører tilbudt os en større mængde mundbind. Dette har vi sagt ja til.

Vi er en oprigtig virksomhed, og vi har tilmeldt os Danmark hjælper Danmark, for vores sygehusvæsen er noget af et vigtigste vi har i denne Corona tid og vi håber at vi kan afhjælpe noget af manglen på mundbind.

Vi ser mange hjemmesider der helt ekstremt udnytter situationen og sælger mundbind til 45 kr. stykket – dette synes vi ikke er i orden, så vi har valgt at sælge til en meget lavere pris, ned til 7 kr./stk. – på denne måde kan vi alle hjælpe hinanden.

 

Pas godt på hinanden – hold afstand.

Mads Carlsen, Direktør

KONTAKT OS

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os.
Vi rådgiver, vejleder og er gerne behjælpelig med forespørgsler, leveringer m.m.

SEND OS EN BESKED