Mundbind

8,00 DKK

Pr. styk. Køber du større partier falder prisen. Du kan se stykpris og samlet pris, i drop down menuen, når du tilføjer varen til din kurv. Minimum køb: 10 styk.

Ryd
Tilbud

Beskrivelse

Northpack er en virksomhed hvor hovedbeskæftigelsen er emballage til Fiskeindustrien.

Vi har gennem mange år leveret biprodukter så som karovertræk, mundbind og handsker. Nu har en af vores leverandører tilbudt os en større mængde mundbind. Dette har vi sagt ja til.
Vi er en oprigtig virksomhed, og vi har tilmeldt os Danmark hjælper Danmark, for vores sygehusvæsen er noget af det vigtigste, vi har i denne Corona tid og vi håber at vi kan afhjælpe noget af manglen på mundbind.
Vi har set mange hjemmesider der helt ekstremt udnytter situationen, uden omtanke for den situation som landet har stået I. Vi vælger at være i stand til at hjælpe, og har nu mundbind til 5 kr./stk.

– på denne måde kan vi alle hjælpe hinanden.

Mads Carlsen, Direktør

Yderligere information

Farve

Blå, hvid, grøn

Materiale

PP nonwoven
specification: 20gsm nonwoven+23gsm Meltblown+25gsm nonwoven

Dimensioner

17.5cmx9.5cm

Øreelastik

Ja

Kvalitet

Vores mundbind er et højkvalitets 3 lags type I. – dvs. de IKKE er godkendte til hospitaler, da de skal have en større beskyttelseseffekt.
Mundbind er produceret til frisører, kosmetologer, private, fødevareproduktion og industrien da man her som udgangspunkt må forvente at man omgås raske personer. Såfremt vi havde type II, FFP 3 vil de ikke være til salg på denne hjemmeside, men kun blive tilbudt sundhedssektoren.

KONTAKT OS

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os.
Vi rådgiver, vejleder og er gerne behjælpelig med forespørgsler, leveringer m.m.

  • Hearthavej 7, 2920
  • Mads.carlsen@northpack.dk
  • +45 30 26 82 10

SEND OS EN BESKED